lauantai 16. maaliskuuta 2013

Keräilijä on syntynyt!

Tai ei. Se on vale. Mutta pienen valheen voi aina livauttaa saadakseen otsikon, joka kuulostaa komealta. Joten hyväksytään hiljaisesti, että tämä on ensimmäinen kerta, kun olen sortunut minkäänlaiseen keräilyyn. Näin saadaan räväkkä alku ja minä kuulostan tervejärkisemmältä ihmiseltä.
      Toisaalta, jos halu on kerätä kauhea määrä omituista puista ja metallista rihkamaa, josta kylään sattuvat vieraat eivät ilkeä sanoa mitään edes silloin kun heität taas yhden pulmalelun näiden syliin, miten tervejärkisistä ihmisistä puhutaan?
      Aivan. Hyvä puoli siinä on, että eipä ole vieraita viime aikoina näkynyt. Helpommin se ratkesi näin kuin kulkemalla reikäisissä kalsareissa ja likaisessa T-paidassa kyläilyjen yhteydessä.

Tämän blogin ajatus on monien muiden vastaavien blogien lailla esitellä ja arvostella erilaisia pulmaleluja ja pulmia ylipäätään. Virallisesti.
      Todellinen tarkoitus on osoittaa vaimolle, että pöydällä - ja se on vain alkua! - on ihan älytön määrä kamaa vain ja ainoastaan siksi, että voisin pitää tätä blogia. Että kaikki irtonainen raha menee pulmaleluihin vain kansansivistyksen ja tiedonvälityksen nimissä. Ja koska haluan olla hyvä ja altruistinen ihminen, minun on hankittava niitä vielä paljon lisää.

Vaikka uskoni sosiaaliseen mediaan on sosiologisessa mielessä vähän heikoissa kantimissa, uskon kuitenkin sen periaatteeseen. Tämän blogin tasolla se tarkoittaa sitä, että toivotan ilolla tervetulleeksi vierailevat kirjoittajat, jos sellaisia vaan ilmaantuu: arvosteluja, ajatuksia, mitä vaan aiheeseen liittyvää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti