tiistai 1. huhtikuuta 2014

Näin aina (So it goes)

Tässä oli tarkoitus olla aprillipila, mutta astma+keuhkoputkentulehdus ovat pakottaneet viime aikoina keskittymään enemmän hengittämiseen, mistä syystä sitä en ole pystynyt tekemään. Mutta se olisi ollut tosi hyvä, voitte varmaan kuvitella sen ja nauraa kekseliäisyydelleni.

Muutenkin teatteriproggis (Yksinäinen saarnipuu) on vienyt kaiken liikenevän ajan viimeisten kolmen kuukauden ajan. Luulin että kiire loppuu ensi-iltaan, joka oli viime lauantaina, mutta sen jälkeen on pitänyt etsiä kiertävälle esitykselle esityspaikkoja. Mutta kyllä täältä vielä tullaan. Omatunto painaa ja syyllisyys kuristaa (tai sitten se on astma) kun ei ole saanut kirjoitettua. Jatkan kyllä heti kun terveys ja taiteilijan leikkiminen antavat periksi.


So it goes

There was supposed to be April fools pranks here but asthma and bronchitis have forced me to concentrate more on breathing than any other thing. The April fools prank would've been really good, laugh out loud at the computer if you can see it in your minds.

Otherwise, recent theatre production - which I wrote and directed - has took a considerable chunk of my time during the last three months. That was supposed to end at the premiere which was last saturday but that was not to be: I still have to find new places where to take the show next, phone call after phone call around this part of Finland. My conscience is killing for not having the time to write here - but that will change, as soon as possible.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti